Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για συγκυβέρνηση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Αν κρίνουμε βέβαια από την  συγκεκριμένη φωτογραφία, η φημολογία αυτή έρχεται να επιβεβαιωθεί, αν η Νέα Δημοκρατία δεν προχωρήσει στη διαγραφή των δύο εν λόγω κυριών.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η πρώτη κυρία Σέτη Κωτσανίτου, έχει προσληφθεί στην Περιφέρεια Αττικής (όχι με ΑΣΕΠ) και είναι αποσπασμένη, σε γραφείο αντιπεριφερειάρχη νευραλγικού τομέα, με αρμοδιότητες σχεδόν ισοδύναμες του περιφερειάρχη κ. Πατούλη.

Πριν λίγες ημέρες σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος κύριος Βαγγέλης Μπουρνούς είχε γράψει ότι η συγκεκριμένη κυρία,αναλαμβάνει υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Η δεύτερη κυρία Νατάσσα Μπάτα, είναι μέλος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Παιανίας, με πολύ ενεργό συμμετοχή στα κοινά της τοπικής αλλά και με πολύχρονή παρουσία στη Νέα Δημοκρατία.

Είναι πλέον παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη της διαγραφής των δύο εν λόγω κυρίων από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί αν δεν γίνει αυτό θα συνεχίζουν να ισχύουν οι κασσάνδρες που μιλάνε για συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Εκτός αν η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει την απόφαση να στηρίζει τους συριζαίους δημάρχους για την επανεκλογή.

Πηγή: atticatoday.gr