Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δύο μεγάλα έργα του Δήμου Φυλής προχωρούν, παράλληλα, οι διαδικασίες για την εκταμίευση των ποσών που έχουν διατεθεί για την υλοποίησή τους.

Πρόκειται για τα έργα κατασκευής πάρκου πρασίνου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Χωματερή (προϋπολογισμού 26 εκατ. Ευρώ) και επισκευής-ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα οδικού δικτύου Δήμου Φυλής (προϋπολογισμού 10 εκατ. Ευρώ). Για τα έργα αυτά εγκρίθηκε, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Ιωάννη Τσακίρη, χρηματοδότηση 3 εκατ. Ευρώ, από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Με σχετική Απόφασή του ο Υφυπουργός δίνει στην Τράπεζα της Ελλάδος την εντολή να πληρώσει ποσά μέχρι 3 εκατ. Ευρώ, που αφορούν στην εκτέλεση των συγκεκριμένων έργων.

Το αίτημα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη μετέφερε ο επιλαχών Βουλευτής Σταμάτης Πουλής. Ο τελευταίος, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται για το Δήμο Φυλής, παρόλο που έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αναπτυξιακής, προκειμένου να πολιτευτεί στη Δυτική Αττική.

“Ευχαριστώ τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Αλλά και το Σταμάτη Πουλή, που δεν κάνει διακοπές για να βρίσκεται στο πλευρό μας. Έχουμε στρατευθεί, όλοι, για την εκτέλεση αυτών των δύο έργων. Ενός έργου πνοής για το περιβάλλον και την ενέργεια κι ενός που θα βελτιώσει, σημαντικά, την καθημερινότητα των συνδημοτών μας”, δήλωσε ο Χρήστος Παππούς. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ