Δύο εφοριακοί που βρέθηκαν στην Κεφαλονιά ξυλοκοπήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σε κατάστημα εστίασης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, δύο εφοριακοί από τη Λάρισα, μετέβησαν στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα, στο Αργοστόλι και κάθισαν σε ένα κατάστημα εστίασης ώστε να γευματίσουν. Εκεί κατά την παραμονή τους στο κατάστημα ως απλοί πελάτες, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν έκοβαν αποδείξεις και για αυτό το λόγο μόλις τελείωσαν με το φαγητό του ζήτησαν από τον καταστηματάρχη και του ανακοίνωσαν τις προβλεπόμενες κυρώσεις για αυτή του την παράβαση.

Σκηνικό έντασης στην Κεφαλονιά -«Λουκέτο» στο κατάστημα

Όμως στα έκπληκτα μάτια όλων, οι δύο εφοριακοί διώχθηκαν βίαια εκτός του καταστήματος, ενώ ακολούθησε ένταση με σπρωξιές και έντονες βωμολοχίες. Κατά τη διάρκεια του σκηνικού, μία εκ των δύο εφοριακών, μετά από ένα δυνατό σπρώξιμο βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για λίγες ώρες, μέχρι να πάρει εξιτήριο.

Αμέσως μετά το περιστατικό, στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ενώ έγιναν και μηνύσεις. Επιβλήθηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, ενώ αποφασίστηκε να «σφραγιστεί» και το κατάστημα για έναν μήνα.