Τις διακοπές τους απολαμβάνουν στη Λέρο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, γεμίζοντας το Instagram με ειδυλλιακές φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί.

Η γραφική Λέρος είναι ο επόμενος προορισμός του διάσημου ζευγαριού, το οποίο, μετά την επίσκεψή του στην Πάτμο, επέλεξε το όμορφο νησί του νότιου Αιγαίου για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Από την παρέα τους δεν λείπει, φυσικά, ο γιος τους, Παναγιώτης Αντώνιος, ο οποίος μαζί με τους γονείς του απολαμβάνει ανέμελες στιγμές στη φύση.

Τόσο ο υπουργός Τουρισμού, όσο και η δημοφιλής παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαρισμούς στο Instagram φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη Λέρο, με τον Βασίλη Κικίλια, μάλιστα, να δημοσιεύει και μια φωτογραφία του γιου του.

Η φωτογραφία από τη Λέρο που ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Βασίλης Κικίλιας συνόδευσε τη φωτογραφία με το γιο του με τη λέξη «Ελευθερία», με την αδελφή του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου, Αμαλία Κωστοπούλου -από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο- να σχολιάζει με emoji.

Φωτογραφία: Instagram

Φωτογραφία: Instagram