Την ημερομηνία του γάμου του με την Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος δημοσίευσε την άδεια γάμου που έλαβαν.

Με το ζευγάρι να προετοιμάζεται εντατικά για τον γάμο του, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση γνωστοποίησαν μέσω Instagram ότι διευθέτησαν μία από τις τελευταίες σημαντικές εκκρεμότητες που είχαν για να γίνει το Μυστήριο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν, κρατούν στα χέρια τους την άδεια γάμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου, όταν δηλαδή το είχε προγραμματισμένο. Έτσι, τα προσκλητήρια των 200 ευρώ θα είναι πλέον καθ’ όλα ενημερωμένα.

«Ο κύβος ερρίφθη…!!» Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωσή μας στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη σχετική ανάρτηση ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα πεθερικά της νύφης τής έκαναν ένα μεγάλο και ταυτόχρονα ακριβό δώρο, που είναι ένα σπίτι στη Λεμεσό, το οποίο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να είναι έτοιμο στα τέλη Αυγούστου, όταν το ζευγάρι δεθεί με τα δεσμά του γάμου.