Τη μοναδική αίσθηση του στιλ του επέδειξε για άλλη μια φορά ο Μπραντ Πιτ.

Καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Βερολίνου χθες, για την προβολή της νέας του ταινίας «Bullet Train», ο 58χρονος ηθοποιός πόζαρε με το αντισυμβατικό του σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μια καφέ λινή φούστα μέχρι το γόνατο και ασορτί σακάκι.

Το ανατρεπτικό λουκ του Μπραντ Πιτ

Ο διάσημος ηθοποιός ολοκλήρωσε το λουκ του με ένα ροζ λινό πουκάμισο, αρκετά κολιέ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μαύρα μποτάκια.

Με την επιλογή να φορέσει φούστα, ο Μπραντ Πιτ έδειξε επίσης μερικά από τα τατουάζ στα καλογυμνασμένα πόδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός που έμοιαζε με κεφάλι ρινόκερου και ενός ανθρώπινου κρανίου.

Τα τατουάζ στα πόδια του Μπραντ Πιτ

Όταν ο Μπραντ Πιτ έλεγε πως και οι άνδρες θα φορούν φούστα

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, ο Μπραντ Πιτ είχε προβλέψει πως οι άνδρες θα προσθέσουν τις φούστες στην γκαρνταρόμπα τους, όταν προωθούσε την ταινία του «Τροία», το 2004. «Οι άνδρες θα φορούν φούστες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι», είχε πει τότε. «Αυτή είναι η πρόβλεψη και η διακήρυξή μου. Η ταινία απευθύνεται και στα δύο φύλα. Θέλαμε να είναι ρεαλιστική και εξάλλου οι Έλληνες φορούσαν φούστες συνεχώς».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε επίσης φωτογραφηθεί από τον διάσημο φωτογράφο Mark Selinger με διάφορα φορέματα στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, το 1999.

Με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «Bullet Train»

Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διεθνή περιοδεία για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Μπράιαν Τάιρι Χένρι.

Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μιας selfie στο Παρίσι, ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με μια καλοκαιρινή ενδυμασία που αποτελούνταν από ένα λινό κοστούμι σε ροδακινί χρώμα και ένα βαθύ πορτοκαλί T-shirt.

Όσο για την ταινία, το «Bullet Train» είναι ένα κωμικό θρίλερ δράσης, με τον Μπραντ Πιτ στον ρόλο του δολοφόνου, ο οποίος, αφού αναρρώσει από μια περίοδο εξάντλησης, επιστρέφει στο καθήκον.

«Ξέρεις, κάνεις ένα μήνα ψυχοθεραπείας, έχεις μια επιφοίτηση και νομίζεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα και δεν πρόκειται να νιώσεις ξανά απελπισία» είχε δηλώσει στο παρελθόν στο περιοδικό GQ, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του.