Ο Νίκος Δένδιας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Τζορτζ Τσούνης επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΑΠ του ΝΑΤΟ στη Σούδα.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής του NATO στη Σούδα ξεναγήθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για την αποστολή, τον ρόλο και τις δραστηριότητες του ΚΕΝΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκαν σκάφος της Αμερικανικής Ακτοφυλακής στον Ναύσταθμο Κρήτης.

Ο κ. Δένδιας, μαζί με τον κ. Χαρδαλιά, τον Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρο, τον Α/ΓΕΑ Μπουρολιά και τον πρέσβη των ΗΠΑ βρίσκονται σήμερα στην αεροπορική βάση της Σούδας, στην 115 πτέρυγα μάχης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22».

Δείτε το tweet του ΥΠΕΞ για την επίσκεψη στη Σούδα: