Σε εργασίες εξωραϊσμού εντός και πέριξ του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς προχώρησε ο Δήμος Φυλής ανταποκρινόμενος με αμεσότητα σε σχετικό αίτημα των Ιερέων του Ναού.

Ο π. Δαμασκηνός Βιόλατζης με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένης Λιάκου και στον αναπληρωτή Δημάρχου Υποδομών Γιώργο Ραφτέλη, για την ανταπόκρισή τους, αναφέροντας τα εξής:

Οι αγαπητοί μας, Αντιδήμαρχος Φυλής κα Ελένη Λιάκου και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος υποδομών του Δήμου Φυλής κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ , μου έδωσαν μεγάλη χαρά!

Με συντονισμένες ενέργειες και σε ελάχιστο χρόνο, πρόσφεραν με αγάπη προς τον Άγιό μας και τους ευλαβείς ενορίτες του, σπουδαία δώρα:
Έγινε αντικουνουπικός ψεκασμός στα δέντρα και στα λουλούδια του Ναού. Μπήκαν νέοι κάδοι σκουπιδιών. Μπήκαν ταμπέλες στις δύο πλευρές του Ναού που προτρέπουν τους οδηγούς να μην αυξάνουν Ταχύτητα, ως ολοκλήρωση του μέτρου ασφαλείας που είχε προηγηθεί. Τοποθετήθηκαν πινακίδες στην λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου για να κατευθύνουν προς τον Ναό μας, προσκυνητές προερχομένους από άλλες περιοχές… Και έπεται συνέχεια!

Ολοκάρδια σας ευγνωμονώ, διότι μέσα από την βραχυχρόνια γνωριμία μας, μου προσφέρατε την ανεκλάλητη χαρά των ευεργεσιών σας, προς τον μεγάλο Άγιο της γενέτειρας και ενορίας μου!!!

Εύχομαι ολόθερμα, τα έτη σας να είναι ευλογημένα, θεοσκέπαστα και καλλίκαρπα.