Μπορεί ο Ερικ Τεν Χαγκ να δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παραχωρείται, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του CR7 στους «κόκκινους διάβολους», είναι ελάχιστες. Ο διάσημος Πορτογάλος, θέλει να αγωνισθεί για ακόμη μία -και ενδεχομένως τελευταία- φορά στο Champions League και η ιστορική αγγλική ομάδα, δεν μπορεί να του προσφέρει αυτήν την δυνατότητα.

Δεδομένων των συνθηκών και της πρόσφατης άρνησης των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν, να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο Ρονάλντο, βλέπει ως μοναδική λύση, την περίπτωση της Τσέλσι. Και μέσα σ’  όλα αυτά, ο ευρωπαϊκός Τύπος και συγκεκριμένα, ο πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός «TVI» και η ισπανική εφημερίδα «ΑS», αποκαλύπτουν μία εξωπραγματική πρόταση, που έφθασε πρόσφατα «στα χέρια» του κορυφαίου επιθετικού.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ένας -προς το παρόν άγνωστος- σύλλογος από την Σαουδική Αραβία, προσφέρει 300 (!) εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ρονάλντο, για τα επόμενα δύο χρόνια. Από αυτά τα χρήματα, 30 εκατομμύρια ευρώ προορίζονται για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, 20 εκατομμύρια ευρώ για τον μάνατζερ του Πορτογάλου άσου, Ζόρζε Μέντες και τα υπόλοιπα 250 εκ. ευρώ, θα «φουσκώσουν» ακόμη περισσότερο, τον τραπεζικό λογιαριασμό του CR7.

Και στην… ακραία περίπτωση, που ο Ρονάλντο απαντήσει θετικά, θα γίνει ο πιό ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών, καθώς θα έχει «μεροκάμματο» σχεδόν 342.000 (!) ευρώ.