Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

του Γιώργου Στογιάννου

Η Βραζιλιάνα παίκτρια βόλεϊ, Κέι Άλβες, αποκάλυψε πως κερδίζει περισσότερα χρήματα ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες της στο OnlyFans, απ’ όσα βγάζει ως επαγγελματίας αθλήτρια.

Η πανέμορφη βραζιλιάνα που έχει τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό είναι μία από τις μεγαλύτερες influencers από το χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα. Έχει 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο λογαριασμό της στο Instagram, αλλά είναι επίσης επιτυχημένη στο Onlyfans, μια πλατφόρμα επί πληρωμή περιεχομένου, όπου οι χρήστες πωλούν τις καυτές φωτογραφίες τους.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια που αγωνίζεται στο Osasco Volleyball Club στο Σάο Πάολο αποφάσισε να μπει στον κόσμο του OnlyFans, με την επιλογή αυτή να τη δικαιώνει, αφού ποζάροντας χωρίς ρούχα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας έγινε πλούσια.

Μιλώντας στο O Globo, η Άλβες αποκάλυψε πως πλέον κερδίζει 50 φορές περισσότερα χρήματα, από όσα βγάζει ως επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια.

«Είμαι στον τρίτο χρόνο της επαγγελματικής μου καριέρας και θεωρώ εαυτόν επαγγελματία αθλήτρια. Όμως τα πράγματα για μένα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα κι έτσι αποφάσισα να αρχίσω μια… παράλληλη καριέρα. Κερδίζω περίπου 50 φορές περισσότερα από ό,τι με το βόλεϊ. Παραμένω αθλήτρια και δεν πρόκειται να σταματήσω, αλλά είμαι παράλληλα μοντέλο, influencer και διαχειρίζομαι την εικόνα μου», τόνισε η Άλβες.