Στη Βοστώνη των ΗΠΑ βρέθηκε τη Δευτέρα (20/6) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπου παρακολούθησε και αγώνα μπέιζμπολ των Red Sox.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης, στη Βοστώνη οι Red Sox είχαν πριν από την έναρξη του αγώνα τους κόντρα στους Tigers αφιέρωμα στην Ελλάδα! Ελληνικούς χορούς, ελληνικά φαγητά, καθώς και μια τιμητική διάκριση στον Έλληνα πρόξενο, Στράτο Ευθυμίου. Επίσης, διαφήμισαν την απευθείας πτήση Βοστώνη-Αθήνα, που ξεκίνησε πάλι τώρα μετά από 25 χρόνια.

Ο υπουργός ανάρτησε στο Twitter και ένα βίντεο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Red Sox, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ελληνικούς χορούς και παραδοσιακά φαγητά, στην οποία τιμήθηκε ο Έλληνας πρόξενος στη Μασαχουσέτη.

«Μέσα στο γήπεδο των Red Sox στην Βοστώνη χθες από τα μεγάφωνα έπαιζε διαρκώς “ο Ζορμπάς” και ο κόσμος, Αμερικανοί σχεδόν όλοι, πολλές χιλίασες χόρευαν ασταμάτητα! Η τεράστια αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα έρχεται ως επιστέγασμα όλων αυτών των συντονισμένων προσπαθειών!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.