Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Today Press του Σαββάτου

του Γιώργου Γκόντζου

Παρουσιάστηκε ανάλογη μελέτη που είχε δοθεί σε μελετητική εταιρεία και φυσικά πληρωμένη στα όρια της απευθείας ανάθεσης!!!

Τη συγκεκριμένη μελέτη, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης την είχαν παραλάβει και πριν τρεις μήνες για την ενημέρωσή τους. Όμως, η προ τριμήνου μελέτη, τελικά, δεν είχε καμία σχέση σε πολλά σημεία με αυτή που κατατέθηκε την περασμένη Τετάρτη!

Ο δήμαρχος κος Αλλαγιάννης, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν την πόλη, δεν ήξερε, δεν έμαθε, δεν είδε! Με εντελώς προδιδόμενη στάση, ρωτούσε τους μελετητές αν άλλαξε η αρχική μελέτη!

Με λίγα λόγια, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, ακόμα και στα άκρως σοβαρά και σημαντικά θέματα, απουσιάζει ακόμα και από την ανάγνωση και κατανόηση τους και ας τα πληρώνει παχυλά.

Η συγκεκριμένη μελέτη θα μπορούσε κάποιος να την ονομάσει φωτογραφική, αφού πρόκρινε με προκλητικό, θα έλεγε κανείς, τρόπο τη λύση των ΣΔΙΤ (Σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου ), την οποία αρχικά υιοθετούσε φυσικά και ο δήμαρχος που την είχε παραγγείλει.

Η αντιπολίτευση με επιχειρήματα κατήγγειλε το αποτέλεσμα της μελέτης, κάτι που αρχικά εκνεύρισε τον δήμαρχο, ο οποίος τελικά υποχώρησε και αποδέχθηκε το αίτημα της αντιπολίτευσης, για έναρξη διαπραγματεύσεων με τον καθ’ ύλην αρμόδιο στα συγκεκριμένα θέματα ΕΥΔΑΠ.

Για άλλη μια φορά, ο κύριος Αλαγιάννης φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και εμφανώς εκνευρισμένος έληξε ο ίδιος τη συνεδρίαση, προκαλώντας ακόμα και την έκπληξη της δικής του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!