Καμιά φορά ακούς κάποιες πληροφορίες και δεν θέλεις να τις πιστέψεις, η νομίζεις ότι κάποιος σου κάνει πλάκα.

Έτσι λοιπόν και σε μας ήρθε ένα πουλάκι( Ξέρετε από αυτά που κελαηδάνε και τα λένε με το νι και με το σίγμα)  και μας είπε ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κύριος Θέμης Οικονόμου τηλεφωνεί  στους δημοτικούς συμβούλους και τους λέει να μην παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, όπου είναι η συζήτηση του προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να μην έχει απαρτία.

Επειδή μας φάνηκε παράλογο αρχίσαμε να επικοινωνούμε με κάποιους δημοτικούς συμβούλους και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε.

Μετά όμως από αυτή την πράξη του ο Πρόεδρος θα πρέπει να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα;

Επιδιώκει με αυτή του τη στάση,  τη μη ψήφιση του προϋπολογισμού έτσι ώστε ο δήμος να μην μπορέσει να λειτουργήσει;

Να μην πληρωθούν δηλαδή οι υπάλληλοι, να μην υπάρχουν καύσιμα για τα απορριμματοφόρα, να μην λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, να μην προχωρήσει κανένα έργο,  για να κάνει ο κύριος Οικονόμου πράξη τα σχέδια του.

Και θα πει κάποιος. Ποια είναι τα σχέδια του;

Οι πράξεις του αυτές, δείχνουν ότι θέλει να αποχωρήσει από το συνδυασμό του κυρίου Βρεττού, στον οποίον προσχώρησε με πολλές τυμπανοκρουσίες πριν δύο χρόνια.

Φαίνεται θέλει να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο κύριος Αναγνωστόπουλος, αλλά δεν το κάνει ακόμα γιατί μάλλον θέλει να εισπράττει και το μισθό του προέδρου.

Αν τελικά δεν είναι έτσι κύριε πρόεδρε, δηλώστε ότι θεωρείται τον κύριο Βρεττό, άξιο Δήμαρχο και ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσετε από το συνδυασμό.

Και για να αποφύγετε τις κασσάνδρες που θεωρούν ότι τελικά μένετε για το μισθό σας, δώστε τον σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του δήμου, ή στα ΚΑΠΗ, ή όπου αλλού νομίζετε εσείς.

Κι αν δεν θέλετε να τα δώσετε εκεί, δώστε τα σε συλλόγους που ασχολούνται με ωδικά πτηνά (γιατί έχω μία πληροφορία ότι σας αρέσουν και αυτά).

Αποδείξτε τελικά ότι δεν είστε ο Δούρειος ίππος του δήμου Αχαρνών, γιατί αλλιώς αρχίζουμε να πιστεύουμε αυτά που σας έφραφε ο αντιδήμαρχος κύριος Μιχάλης Βρεττός, στο facebook ότι έχει φυράνει το μυαλό σας.

Υ.Γ. Επειδή όμως δεν απαντάτε κύριε πρόεδρε στα ερωτήματα, που σας έχουμε απευθύνει σχετικά όταν ήσασταν δήμαρχος Θρακομακεδόνων, θα αρχίσουμε να απαντάμε εμείς αντί για σας.

Απάντηση πρώτη: Γιατί είχατε κλείσει τη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων στα χαρτιά ενώ περνούσε το λεωφορείο της γραμμής; Μήπως έχει σχέση με κάτι οικόπεδα που ψάχνατε εκεί πάνω, και ευτυχώς βρέθηκε κάποιος και σταμάτησε;

Έχετε δίκιο κύριε Οικονόμου. Κάτι αλλάζει στο δήμο Αχαρνών. Οι δημότες Θα μάθουν πλέον ποιος είναι τελικά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή: atticatoday.gr