Ένοπλοι είχαν στήσει χθες το πρωί φονική ενέδρα στον 38χρονο και λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ο Γ.Μ. έφθασε στο πρατήριο καυσίμων, με το που κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του, τον γάζωσαν με σφαίρες και τον εκτέλεσαν χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει. Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εκτελεστών, που διέφυγαν με όχημα τύπου βαν, το οποίο πυρπόλησαν. Το βαν εντοπίστηκε στην Παλλήνη, στις οδούς Μάνου Κατράκη και Αγίου Αθανασίου. Η εκτελεστές το πυρπόλησαν πριν επιβιβαστούν σε σε μηχανές και φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μέσα στο βαν βρέθηκαν και όπλα.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε μπει και στο παρελθόν στο στόχαστρο αγνώστων.

Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

 

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασαν στο πρατήριο καυσίμων, επί της λεωφόρου Μαραθώνος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο, από απόσταση αναπνοής.

Στη συνέχεια οι δράστες, που χρησιμοποίησαν πολεμικά τουφέκια τύπου Καλάσνικοφ, διέφυγαν από το σημείο.

Ξεσπά ο πατέρας του 38χρονου: Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου!»

Λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα με τα Καλάσνικοφ που έστησαν στον 38χρονο, ο πατέρας του θύματος σε δήλωσή του ανέφερε ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου» και υποστήριξε ότι τον σκότωσαν γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του.