Νεκρός από πυροβολισμούς αγνώστων έπεσε στις 08:00 το πρωί ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Λεωφόρο Μαραθώνος 88 στο Γέρακα. Τρία άτομα μετέβησαν στο πρατήριο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο με τουλάχιστον 20 σφαίρες από απόσταση αναπνοής. Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει, ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπως και το Ε.Κ.Α.Β για να παραλάβει την σωρό του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο διαφυγής το πυρπόλησαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση. Στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν. Στελέχη της ασφάλειας εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από το πρατήριο, ενώ αναζητούν και κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. Το βενζινάδικο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.