Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, μετά τον χαμό της μητέρας του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο άγχος, που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα.

«Δεν κοιμάμαι καθόλου. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή, μου βγήκαν ψυχοσωματικά. Προσπαθώ να τα καταπολεμήσω. Πριν δύο μήνες ήμουν χάλια, τώρα είμαι καλύτερα. Νομίζω ότι θα πάθω ό,τι και η μητέρα μου με το αυτοάνοσο, τρέχω συνέχεια σε γιατρούς», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αγχώνεται επίσης, μην κληρονομήσει την άνοια, που είχε ο πατέρας του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από το κοινό. «Έχω εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Μου φιλούσαν τα χέρια σε εκδηλώσεις θαυμασμού», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη στιγμή που έχει ξεχωρίσει στην καριέρα του, δήλωσε: «Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχω ντύσει τον Μίκη Θεοδωράκη. Πάντα ήθελα να πηγαίνω και να κάθομαι μαζί του. Μου έλεγε ότι όταν πάει στο Ηρώδειο, όλοι θα μιλάνε για το ρούχο του».

Τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον έρωτα.

«Δεν έψαχνα ποτέ να εισπράξω αγάπη από τη συντροφικότητα. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, πλέον δεν πιστεύω σε αυτούς και δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά άργησα. Η μητέρα μου μου το είχε πει παλιά “αν θες κάνε παιδί τώρα, που μπορώ να το μεγαλώσω”», είπε κλείνοντας ο σχεδιαστής.