Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, με καράβι που βουλιάζει μοιάζει η παράταξη του Γιάννη Καλαφατέλη, Δύναμη Ευθύνης στο Διόνυσο.

Είναι τέτοια η αναστάτωση και ο αναβρασμός που επικρατεί στον Δήμο που το κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του Δημάρχου τον αγγίζει, όπως όλα συνομολογούν, προσωπικά και επικίνδυνα, μέσα στον στενό του κύκλο.

Όχι μόνο η πλειοψηφία των δημοτών που τον στήριξε μετανιώνει την ώρα και την στιγμή που του έδωσε την εξουσία, αλλά επίσης εργαζόμενοι του δήμου (που έκαναν αγώνα για να εκλεγεί), όπως και συνεργάτες – συνοδοιπόροι ετών. Όσοι δηλαδή τον έβγαζαν για Κοινοτάρχη και Δήμαρχο – αρχίζουν να του γυρίζουν την πλάτη.

Στο ίδιο το κάστρο του, το Κρυονέρι – ο κόσμος βλέπει την μαυρίλα γύρω του από τα καμμένα και στο μυαλό του έρχεται ένα όνομα… Γιάννης Καλαφατέλης!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Attica Today, δυο βασικά στελέχη της Δύναμης Ευθύνης – εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι που εκπροσωπούν ένα σημαντικό μέρος της τοπικής κοινωνίας που προέρχονται (…Σταμάτα και Ροδόπολη που λέει ο λόγος…) – έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να κρατάνε αποστάσεις από τον Δήμαρχο και να διαρρέουν πως είναι η δική τους ώρα να αναλάβουν την παράταξη.

Κοινώς, για κάθε στραβό που συμβαίνει, «αδειάζουν» τον Γιάννη Καλαφατέλη στους συνδημότες τους και τον δείχνουν με το δάχτυλο ως το μόνο φταίχτη της κατρακύλας, για να κερδίσουν πόντους την ώρα της διαδοχής.

Σε αυτούς μπαίνουν και αρκετοί πρώην συνεργάτες του Δημάρχου (πρώην Αντιδήμαρχοι, Υπάλληλοι και δημότες) που για τον ένα ή τον άλλο λόγο, νοιώθουν απογοητευμένοι και προδομένοι για το πούλημα που τους έκανε (έταξε έμμισθες θέσεις – βολέματα και «στις πέτρες» για τον στηρίξουν) και βγαίνουν πλέον ανοιχτά και δημόσια εναντίον του!

Το δυστύχημα για τον Γιάννη Καλαφατέλη είναι πως – πυρήνες της διοίκησης του και ισχυροί παράγοντες στην κοινωνία που τον επηρεάζουν και που κρατούν επαφές μαζί του – αρχίζουν να κελαηδάνε για οτιδήποτε συμβαίνει στον σκληρό πυρήνα του Δημάρχου.

Αυτό από μόνο σαν γεγονός σημαίνει πολλά!

Η εικόνα διάλυσης που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον Διόνυσο για τον Δήμαρχο και την Δύναμη Ευθύνης είναι χωρίς επιστροφή…

Τι ‘χες Γιάννη, τι είχα πάντα; που λέει και ο λαός!

Πηγή: atticatoday.gr