Γ. Πατούλης: «H Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει και προβάλει τη γαστρονομία και το θεματικό τουρισμό»

PSTL1306-1-1000x718

Στην τελετή απονομής των Tasty Awards 2022 που έγινε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Το παρόν στην εκδήλωση που διοργάνωσε o Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, έδωσαν chef, εκπρόσωποι εστιατορίων και άνθρωποι του χώρου της γαστρονομίας.

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα όπως επισημάνθηκε και από τους διοργανωτές καταμετρήθηκαν περισσότερες από 60.000 ψήφοι αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της γαστρονομίας. H διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

PSTL1540-1000x718

Με αφορμή τη σχετική εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε: «H Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει και προβάλει τη γαστρονομία και το θεματικό τουρισμό. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε στενά προκειμένου να αναδείξουμε τον γαστρονομικό πλούτο της Αττικής. Διαγωνισμοί όπως ο συγκεκριμένος βοηθούν καθοριστικά στην ανάδειξη της ποιότητας των φαγητών της Ελληνικής κουζίνας και του υψηλού επιπέδου παροχών εστίασης».

PSTL1692-1000x718

Τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022 είναι:

Modern Creative: Nolan

Casual Dining: It Restaurant

Hotel Restaurants: Ergon House Agora

100% Meat: Basegrill

100% Fish & Seafood: Αφρόψαρο

Bar & Wine Restaurants: Balthazar

Creative Greeks: Βασίλαινας

The Italians: Ovio

Fine Dining: CTC Urban Gastronomy

Αγαπημένο Bar αναδείχθηκε το Baba Au Rum

Για πρώτη φορά φέτος δόθηκε ένα βραβείο, στο δημοφιλέστερο εστιατόριο της πόλης για το 2022. Στο εστιατόριο που ανεξαρτήτως κατηγορίας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Αυτό το εστιατόριο για το 2022 είναι το Nolan.