Με κέφι, χαμόγελα, χαρταετούς, ποδήλατα και μεζεδάκια, μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι γιόρτασαν, σαν μια μεγάλη παρέα την Πρωτομαγιά, στο πρωτότυπο πικ νικ που διοργάνωσε στην Ακαδημία Πλάτωνος, ο Δήμος Αθηναίων, ανοίγοντας την αυλαία του This is Athens City Festival.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Οικογένειες πλημμύρισαν από νωρίς το πάρκο και τα παιδιά είχαν την τιμητική τους καθώς απασχολήθηκαν δημιουργικά, χόρεψαν, έπαιξαν, έκαναν ποδήλατο και δοκίμασαν το ταλέντο τους σε εργαστήριο αρχαιολογικής ανασκαφής!

“Εμείς κάθε Μάιο θα βάζουμε το καλύτερο μας για να γιορτάζουμε μαζί την Άνοιξη στην πόλη. Και εσείς θα κάνετε το Φεστιβάλ αυτό θεσμό!” ανέφερε στην ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης που γιόρτασε μαζί με τους Αθηναίους την Πρωτομαγιά, αλλά και την επιστροφή της πόλης στους γνώριμους ρυθμούς, μετά την άρση των περιορισμών του Covid.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Το Πρωτομαγιάτικο πικ νικ αποτέλεσε την καλύτερη αρχή για το This is Athens City Festival που θα διαρκέσει όλο τον Μάιο και θα προσφέρει σε κατοίκους και επισκέπτες τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις και δράσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Ιστορικούς περιπάτους, ποδηλατικές βόλτες σε γειτονιές και γκαλερί, επισκέψεις σε μουσεία, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, προγράμματα για παιδιά, γαστρονομικά happenings και γευσιγνωσίες, αστρονομικές βόλτες και πολλά – πολλά άλλα.

Πληροφορίες για όλα τα events στο https://cityfestival.thisisathens.org/

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι