Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, υποστήριξε πως η ομάδα του, έχει καλές πιθανότητες να κρατήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν και μετά από την τρέχουσα σεζόν, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος θα κάνει ό,τι μπορεί για να το επιτύχει.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν κατέρρευσε τον περασμένο Ιούνιο στον αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Φινλανδία, επέστρεψε στη δράση τον Ιανουάριο με την φανέλα της Μπρέντφορντ.

Η Ιντερ, ο πρώην σύλλογος του 30χρονου άσου, έλυσε το συμβόλαιό του τον Δεκέμβριο, καθώς δεν του επετράπη να παίξει στη Serie A λόγω της συσκευής, που τοποθετήθηκε στην καρδιά του.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Ερικσεν στην Τότεναμ, με τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι επίσης μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται, αλλά ο Φρανκ είπε ότι και η Μπρέντφορντ βρίσκεται ανάμεσα στους «μνηστήρες».

«Είμαι πάντα θετικός», είπε στο BBC όταν ρωτήθηκε για τον Έρικσεν, ο οποίος έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ στο πρωτάθλημα μετά την επιστροφή του.

«Πάντα πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος εδώ, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί στο τέλος της σεζόν».

Ο Φρανκ εκθείασε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χειροκρότησαν τον Έρικσεν όταν εκτέλεσε δύο κόρνερ στο Ολντ Τράφορντ κατά τη διάρκεια της Δευτεριάτικης ήττας με 3-0.

«Ήταν μια ωραία πινελιά και (δείχνει) τι μπορεί να κάνει το ποδόσφαιρο όταν σκεφτόμαστε μεγαλύτερα πράγματα», είπε ο Φρανκ στο Sky Sports.

«Το κλειδί είναι ότι αποδίδει σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι μυστικό ότι θα θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κρατήσουμε».