Η Lorde εξηγεί γιατί ζήτησε από τους θαυμαστές της σε συναυλία, το 2017 να κάνουν ησυχία.

Βίντεο από την περιοδεία της τραγουδίστριας στο Melodrama επανεμφανίστηκε πρόσφατα και έγινε viral. Στο βίντεο η Lorde ζητά από το κοινό να κάνει ησυχία για να μπορέσει να ερμηνεύσει μια a capella εκδοχή του «Writer in the Dark».

Αφού κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν αγενές εκ μέρους της Lorde να ζητήσει από τους θαμώνες να κάνουν ησυχία, η τραγουδίστρια εξήγησε στο Instagram.

«Αυτό ήταν κάτι που έκανα σε αυτό το τραγούδι μερικές φορές όταν ήθελα να το τραγουδήσω a cappella ή/και από το μικρόφωνο για να με ακούει ο κόσμος και επειδή ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό» είπε.

«Αν έρθετε στις συναυλίες μου, ξέρετε ότι 1,5 ώρα όλοι μαζί τραγουδάμε και ουρλιάζουμε» πρόσθεσε. «Επίσης, αυτή η κίνηση ήταν κυριολεκτικά για ένα άλμπουμ που ονομάζεται Melodrama, οπότε μην αγχώνεστε πολύ».

Η τραγουδίστρια μίλησε για το viral βίντεο και σε πρόσφατη συναυλία της στο Σικάγο.

«Κατέβασα το μικρόφωνό μου κάτω και περπατούσα σε όλη τη σκηνή και τραγουδούσα το τραγούδι» είπε, σύμφωνα με το People. «Ήμουν 19, ξέρετε—πολύ δραματικό, με πολλά συναισθήματα. Το διαδίκτυο αποφάσισε ότι αυτό ήταν πολύ κακό και πολύ αγενές. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ήρθαν σε μια από αυτές τις συναυλίες, γιατί είναι τόσο ζεστή ατμόσφαιρα. Όλοι τραγουδάμε και ουρλιάζουμε όλη την ώρα» πρόσθεσε.

«Αλλά νομίζω ότι μερικές φορές υπάρχουν στιγμές για σιωπή και στιγμές για ήχο» συνέχισε. «Υπάρχουν στιγμές που ανήκουν σε ένα μόνο άτομο και υπάρχουν στιγμές που είναι όλες δικές μας, και αυτό είναι απλά η ζωή» ανέφερε.

«Λοιπόν θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Δεν το έχω τραγουδήσει από το 2018 και το μόνο που σας ζητάω είναι να το τραγουδήσετε όσο δυνατά θέλετε, ώστε να δείξουμε στα τρολ πώς ακούγεται» υπογράμμισε η Lorde.