Τη Γιορτή της Μητέρας τιμά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 11:00, στο πάρκο «Μίκη Θεοδωράκης» (Μπακογιάννη και Πλαταιών).

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΔΗΒ τονίζει ότι γιορτάζει και τιμά τη Γιορτή της Μητέρας, τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή όλων μας με μουσική, χορό, ζωγραφική, χειροτεχνία, αθλητικά δρώμενα, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση εκτός από ψυχαγωγικό θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο ΠΑΟΔΗΒ σημειώνει: «Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού Συλλόγου “Η ΑΓΚΑΛΙΑ”. Πρόκειται για το φιλανθρωπικό σύλλογο που φροντίζει τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του, προσφέρει προστασία στο παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του και στηρίζει τις οικογένειες που βρίσκονται σε λιγότερο πλεονεκτική θέση από κάποιες άλλες. Οι επισκέπτες θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για τον Σύλλογο. Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση. Στον χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη γωνιά στο πάρκο, με υπευθύνους της “ΑΓΚΑΛΙΑΣ” όπου θα δέχονται τις ευγενικές προσφορές του κόσμου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 8101510, 210 8101511.