Από το Σάββατο 16 Απριλίου και κάθε Σάββατο, η Today Press θα είναι … στο δρόμο σας!

Ακολουθώντας την επιτυχία που έχει σημειώσει η ηλεκτρονική Today Press, προχωρά και στην έντυπη έκδοσή της.
Μια εφημερίδα, που αντί να ζητά από τον αναγνώστη να πάει στο περίπτερο να την αγοράσει, θα έρχεται εκείνη στα χέρια του, εντελώς δωρεάν!

Πρόκειται για μια νέα έκδοση από τον εκδότη Ανέστη Γερονικολάκη και τη δημοσιογραφική ομάδα της AG MEDIA ( https://www.afteroffice.grhttp://www.todaypress.grhttp://www.gatzoli.gr) μια εβδομαδιαία free press 32-40 σελίδων, με ενημέρωση, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και άποψη από 20 επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Η Today Press καταγράφει, σχολιάζει και κριτικάρει την πολιτική σκηνή και την τοπική αυτοδιοίκηση, τις εξελίξεις στην οικονομία και την αγορά, έχει άποψη για τα πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα της πόλης, το lifestyle, την αθλητική ειδησεογραφία και περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις, χρηστικά άρθρα και έρευνες για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της.

Η Today Press θα μοιράζεται δωρεάν σε 15.000 αντίτυπα σε πάνω από 200 σημεία υψηλής επισκεψιμότητας της Αττικής, στους σταθμούς των μέσων μεταφοράς, σε καφέ, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, ιατρεία, στη Βουλή, στα γραφεία των κομμάτων και όλων των Δήμων Αττικής, στα Υπουργεία, στην Περιφέρεια, στην ΚΕΔΕ, σε δημόσιες υπηρεσίες, media shops, σε μεγάλες εταιρείες και Οργανισμούς.

Επιπλέον, θα αποστέλλεται ως newsletter σε 150.000 επιλεγμένα email κάθε εβδομάδα, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να τη διαβάζετε και  ηλεκτρονικά μέσα από το www.todaypress.gr .

ΕΚΔΟΤΗΣ
Ανέστης Γερονικολάκης

Η δημοσιογραφική ομάδα της TODAY PRESS:

Δημήτρης Καμπουράκης

Bαγγέλης Περρής

Ανδρέας Κωνσταντάτος

Σπύρος Μουρελάτος

Νίκος Μπακουλόπουλος

Μάρθα Λεκκάκου

Δημήτρης Φρέσκος

Δήμητρα Κούτρα

Ελένη Μπότα

Γιώργος Γκόντζος

Κίμων Λογοθέτης

Αγάπη Κόρμπε
Γενική Δ/νση 
AG Media