Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, παρουσία της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Στέλλας Κάβουρα.

Αντικείμενο της συνάντησης, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και τη λειτουργία του και συγκεκριμένα, η ανάδειξη των προβλημάτων υποστελέχωσης.

Συζητήθηκαν εκτενώς, τα παραπάνω, ενώ από πλευράς Υπουργού υπήρξε και δέσμευση για πλήρωση θέσεων μέσω των διαγωνισμών που βρίσκονται σε ώριμο στάδιο.

Θετική ανταπόκριση για περαιτέρω συζήτηση υπήρξε και στο αίτημα που έχει καταθέσει ο Δήμος σχετικά με την ανάγκη πρόσληψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων, προς διευκόλυνση της διεξαγωγής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, το 2023.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Επιδιώκουμε συναντήσεις και συζητήσεις για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο μας και δεν διστάζουμε να χτυπάμε όποια πόρτα χρειαστεί προκειμένου να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για την Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Με το Υπουργείο Εσωτερικών βρισκόμαστε σε σταθερή επικοινωνία, ενώ η μέχρι τώρα συνεργασία μας, έχει δείξει πως οι πρωτοβουλίες μας αυτές αποδίδουν».