Της Δήμητρας Κούτρα 

Και όμως ένας από τους ωραιότερους προορισμούς στην Αθήνα το Δάσος Συγγρού καθαρίστηκε γέμισαν οι λίμνες και έγινε ενας πανέμορφος τόπος αναψυχής μέσα στην Αττική.

Σειρά έχει η κάτω λίμνη η οποία έχει πάρα πολλές εργασίες οι οποίες θα τρέξουν γρήγορα λόγο τόσο της άνοιξής που έρχεται όσο και οτι είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία στην Αττική. Θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι καθαρίσεις των χώρων, θα πρέπει να γίνουν μονώσεις , οι αποχετεύσεις και πολλές εργασίες   ώστε ο χώρος αυτός τελικά να αποτελέσει ένα κόσμημα για το δάσος.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως μέσα στην λίμνη μπορούσε να βρει κανείς ότι μπορείτε να φανταστείτε από μπουκάλια ξύλα έως και κομμάτια από έπιπλα.

Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους χώρους πρασίνου να μην πετάμε πέτρες ξύλα καφέδες μπουκάλια και ότι άλλο μπορεί να πεταχτεί μέσα στην λίμνη.

Αν όλοι προσέχουμε σε λίγο καιρό το Δάσος Συγγρού θα είναι από τα ωραιότερα και καλύτερα σημεία που μπορεί να απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι. Προσέχουμε όλοι για να έχουμε.