Συνάντηση με στελέχη της hp Tech Ventures είχε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας με τις νεοφυείς επιχειρήσεις του ElevateGreece, αλλά και με το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας ευρύτερα.

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός.

Συγκεκριμένα ο κ. Δήμας αναφέρει: «Η εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον εταιρειών που πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο δίκτυο της καινοτομίας.

Η hp αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, που στόχος της είναι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των πελατών της με ψηφιακές υπηρεσίες. Το 2016, η εταιρεία θέλοντας να επεκτείνει την δυναμική της στο παγκόσμιο δίκτυο καινοτομίας, ίδρυσε την hp Tech Ventures, επενδυτικό βραχίονα της hp, ανιχνεύοντας με αυτόν τον τρόπο ταλαντούχες ομάδες νεοφυών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο και επιδιώκοντας στρατηγικές επενδύσεις στον χώρο της τεχνολογίας.

Σήμερα με στελέχη της hp Tech Ventures, συζητήσαμε την προοπτική συνεργασίας με τις νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, αλλά και με το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας ευρύτερα. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο James Taylor, Venture Partner της hp Tech Ventures, ο Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος σε Ελλάδα & Κύπρο και η κα Barbuta Otilia, investor at venture partners».