Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) σας καλεί στην Ειδική Συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 14:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης  (Λ. Κύπρου 97, Αργυρούπολη) με θέμα τις χρηματοδοτήσεις «ρεκόρ», ύψους 17 εκ. ευρώ, που θα ριχτούν στη «μάχη» για τη θωράκιση και την ανάδειξη του Υμηττού.

Ο αν. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς θα τοποθετηθούν στο κεντρικό θέμα της Ειδικής Συνεδρίασης με τίτλο:

«Ανακοίνωση των χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και ενημέρωση για τα έργα πρόληψης που θα υλοποιηθούν στον Υμηττό μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στο πλαίσιο της φετινής αντιπυρικής περιόδου».

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Σ.Π.Α.Υ. αποτελεί το μοντέλο προάσπισης και θωράκισης των βουνών σε όλη τη χώρα, αφού στο Σύνδεσμο προστρέχουν για να ενημερωθούν για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει, πολλοί Δήμοι ανά την Ελλάδα που επιθυμούν να συστήσουν αντίστοιχους φορείς.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος πρόκειται να συμμετάσχει σε συναντήσεις, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των Δήμων, για να τους μεταλαμπαδεύσει τις καλές πρακτικές που οδηγούν στις επιτυχίες!

Μια νέα εποχή ξεκινά για έναν πιο ασφαλή και πράσινο Υμηττό!

Παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας, την 1η Απριλίου 2022 στο 6981072340 κ. Βασίλης Γκούτμαχερ
(Διευθυντής Γραφείου Επικοινωνίας Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης).