Σοκ έχει προκαλέσει ο βιασμός της 24χρονης σε πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κοπέλα είχε προχωρήσει σε καταγγελία για τον βιασμό εις βάρος της πριν από δύο εβδομάδες περίπου.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Γκιώνης, με το όνομα «omikrosprigipakos» στο Instagram, ο ακτιβιστής που αποκάλυψε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προέβη στη δημοσιοποίηση κάποιων λεπτομερειών για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας εκ των διοργανωτών και παρευρισκομένων στο πάρτι στο ξενοδοχείο παραδέχτηκε μέσω Instagram την επίθεση, σωματική και ψυχολογική, εναντίον της νεαρής κοπέλας.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», έγραψε στο Instagram ο ένας εκ των φερομένων δραστών.

Στα Ιnstastories του Ηλία Γκιώνη προβάλλονται μαρτυρίες ατόμων για εκείνους που ήταν στο πάρτι.

«Ο τύπος είναι εντελώς σάικο, έχει εμμονές και παρακολουθεί μέσω του Instagram και μέσω fake προφίλ που διατηρεί, διάφορα κορίτσια. Ο διασυρμός που έχουμε υποστεί εγώ και άλλες πόσες κοπέλες είναι απερίγραπτος. Και όλο αυτό για να κάνει αυτός ο αλήτης τον γόη. Κάνει ό,τι κάνει και στο τέλος σε βγάζει τρελή», αναφέρεται σε ένα μήνυμα.

Σε άλλο Instastory, άτομο αναφέρει πως επιβεβαιώνει όσα λέγονται. «Έριξαν κάτι στο ποτό, ειλικρινά απορώ πώς γλίτωσα. Λυπάμαι ειλικρινά για αυτό το κορίτσι», σημειώνεται στο μήνυμα.