Με παιδικές φωνές γέμισε το απόγευμα ο προαύλιος χώρος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, το οποίο πλέον είναι φυτεμένο στην πύλη του υπουργείου απ’ όπου εισέρχονται οι επίσημες αντιπροσωπείες.

Ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά τους βρέθηκαν ήρωες του Walt Disney, ξυλοπόδαρος, ταχυδακτυλουργός αλλά και ζογκλέρ που εντυπωσίασαν τους μικρούς φίλους τους παίζοντας με τις δάδες φωτιάς.

Ο παρευρισκόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος προέτρεψε σε εγρήγορση καθώς ο κίνδυνος της πανδημίας δεν έχει εκλείψει και ευχήθηκε υγεία και πολλή δύναμη για να συνεχιστεί η προσπάθεια για ακόμα ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις.

Ευχές για υγεία και ευτυχία απηύθυνε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος προέτρεψε γονείς και παιδιά να φωταγωγήσουνε μαζί το χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου.