της Αναστασίας Βασιλικής Γκολέμη

Η ομάδα του Todaypress στέλνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους ανθρώπους του του Αντιδημάρχου Μάριου Μαζαράκη. Πέθανε σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μάριος Μαζαράκης σε ηλικία 47 ετών.

Ποιος ήταν ο Μάριος Μαζαράκης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από Κεφαλλονιά και Μ. Ασία. Τέλειωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω. Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων. Είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 έως το 2014. Είχε διατελέσει Εντεταλμένος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Αιγάλεω, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δ. Αιγάλεω (2010-2012), Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω (2013-2014), Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αιγάλεω, καθώς και Αντιπρόεδρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ευαγγελίστρια». Εξελέγη στις εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Γκίκα και από τότε ήταν Αντιδήμαρχος Χωροταξίας.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντιδημάρχου, Μάριου Μαζαράκη, έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη σε όλους στον Δήμο Αιγάλεω. Με βαθύ πόνο ο Δήμαρχος της πόλης, Γ. Γκίκας τονίζει:

«Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στη πόλη του, για την οποία εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Δεν χάσαμε μόνο έναν καλό φίλο, έναν άμεσο συνεργάτη που καθημερινά μοιραζόμασταν τις αγωνίες μας για το μέλλον της πόλης μας, ένα δυναμικό μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Ο Μάριος ήταν ένας πρόσχαρος, εργατικός και δοτικός άνθρωπος που θα παραμείνει πάντα στη μνήμη μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς του, στην σύζυγο του Ελευθερία, τις κόρες του Νεφέλη και Μελίνα και όλους τους συγγενείς.

Καλό ταξίδι Μάριε, το χαμόγελό σου θα είναι πάντα στη μνήμη μας και η καλοσύνη και δοτικότητά σου, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».