της Αναστασίας Βασιλικής Γκολέμη

Με μια νέα ενδιαφέρουσα δράση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) προωθεί τον αθλητισμό. Με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού, η Κ.Ε.Δ.Χ. διασφαλίζει την δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας για όλους σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tρισκελής».

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας ξεκινά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:30 έως 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γουρνών.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

 • Αυτοπροστασία:
  Ψυχοσωματική προετοιμασία αντιμετώπισης μιας επίθεσης που συμβαίνει ήδη
 • Αυτοάμυνα:
  Αποφυγή – αντιμετώπιση συμπλοκής
 • Χωροκιναίσθηση:
  Αισθάνομαι – νιώθω – εκτελώ την κίνησή μου στο χώρο
 • Φυσική Κατάσταση:
  Ανάπτυξη της ικανότητας της σωματικής – πνευματικής – συναισθηματικής υγείας
 • Εκγύμναση:
  Γυμνάζομαι συστηματικά, διατηρώ καλή φυσική κατάσταση και ευεξία

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτή- προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Πυνηρτζή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Msc) με ειδίκευση στο Τaekwondo-do (ITF), διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τaekwondo-do (ITF), διεθνή εκπαιδευτή και προπονητή στο νέο Ολυμπιακό άθλημα Μουάι Τάι. Εκπαιδευτής-συνεργάτης είναι ο Μιχάλης Δρόσος, ιδρυτής Χωροκιναίσθησης, κάτοχος 14 khan στο Μουάι Τάι και 7 dan Shinseikan knock down Karate και βοηθοί εκπαιδευτές είναι οι: Αχιλλέας Γούρναρης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος 2 dan και Γιώργος Λουλακάκης, κάτοχος 3 dan.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο: koinofelis@hersonisos.gr.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.