Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προπονητή, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου.

Οπως εξήγησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου, ο Ιτούδης θα ήταν προπονητής της Εθνικής από τον περασμένο Απρίλη, αν είχαν γίνει κανονικά οι εκλογές της ΕΟΚ στα τέλη Μαρτίου.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να αναλάβει και αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί. Χρειάζεται βέβαια να γίνει η κατάλληλη διαδικασία, να περάσει από ΔΣ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η εξέλιξη με τον Ιτούδη δεν σχετίζεται άμεσα με το διαζύγιο με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, αφού ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ θα αναλάβει για το Ευρωμπάσκετ του 2022 και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Άρα θα πάρει τη θέση του Πιτίνο.

Ο Σκουρτόπουλος είναι προπονητής της ομάδας των παραθύρων , όμως το σημερινό ραντεβού του Βαγγέλη Λιόλιου μαζί του δείχνει την πρόθεση να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα των προπονητών των Εθνικών ομάδων. Όχι μόνο των Ανδρών, αλλά και των γυναικών και των υπολοίπων τμημάτων.

Όσο για τα παράθυρα που είναι εξίσου σημαντικά γιατί παίζεται η πρόκριση στο Παγκόσμιο του 2023; Σκέψεις υπάρχουν, αλλά ακόμα είναι νωρίς.