Φρεσκοβαμμένα, καθαρά και περιποιημένα δημοτικά σχολεία θα αντικρίσουν οι μαθητές στον Δήμο Φυλής, ύστερα από τις εκτεταμένες εργασίες και παρεμβάσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή. Ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Γιάννης Κρεμύδας χρειάστηκε να επιβλέψει προσωπικά τις εργασίες στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να είναι σίγουρος πως θα γίνει το καλύτερο για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:

 • 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
  Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τις εξωτερικές πόρτες, των φωτιστικών σωμάτων και περιμετρικά όλης της μάντρας.
 • 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
  Ελαιοχρωματισμοί σε 13 αίθουσες, επισκευή και στεγανοποίηση αλουμινιένων κουφωμάτων, αντικατάσταση εξωτερικής σιδερένιας πόρτας με νέα βαρέου τύπου και
  τοποθέτηση κλιματιστικού.
 • 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
  Ελαιοχρωματισμοί στα κάγκελα περίφραξης, τα στέγαστρα, τις εξωτερικές πόρτες του κτιρίου και στις υπόλοιπες μεταλλικές κατασκευές. Επίσης, τοποθετήθηκαν τρία κλιματιστικά σώματα.
 • 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
  Αντικαταστάθηκαν οι δυο εξωτερικές σιδερένιες πόρτες με νέες βαρέου τύπου και τοποθετήθηκαν στόρια σκίασης σε αίθουσα διδασκαλίας.
 • 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
  Αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες με στόρια σκίασης στην αίθουσα υπολογιστών και το γραφείο του Διευθυντή.

«Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας κινήθηκε οργανωμένα και μεθοδικά, πραγματοποιώντας τις απαιτούμενες εργασίες ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουμε ασφαλή και περιποιημένα. Αποδεικνύουμε με πράξεις, ότι η Παιδεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Εργαστήκαμε με περισσή φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Ο αγώνας είναι διαρκής και συνεχίζουμε», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.