Δίχως άλλο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λατρεύει τα social media και την αγαπούν και αυτά! Έτσι, για ακόμα μια φορά, το εντυπωσιακό μοντέλο δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προχώρησε πριν μερικές ώρες σε ένα ενδιαφέρον Q&A απαντώντας, μεταξύ άλλων, σε όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή.

Είναι ξανά ερωτευμένη ή ελεύθερη η ξανθιά καλλονή που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαύσαμε στη «Φάρμα» του ANT1; «Γενικά ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον… Πάντα και παντού» απάντησε, με νόημα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν η διαδικτυακή «συνέντευξη» ήρθε στον πρώην σύζυγό της και τις καλές σχέσεις που διατηρούν σήμερα οι δυο τους, το μοντέλο αποκρίθηκε πως «Πολλές φορές οι σχέσεις των ανθρώπων αλλάζουν μορφή ωστόσο η αγάπη αν είναι αληθινή δεν σταματάει ποτέ».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε τη λαχτάρα της να γίνει μανούλα! «Τρελαίνομαι. Στο κοντινό δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά θέλω ναι και όχι μόνο ένα αγγελουδάκι».

Πηγή: newsbeast