της Αθηναϊδος Νέγκα

Συχνά λέμε πως είναι άσκοπο να ασχολείσαι με τρίχες.

Ο πρώην νεοδημοκράτης κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν θερμός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε σημείο που τον μπερδεύεις και με ΣΥΡΙΖΟτρολ, Ευάγγελος Αντώναρος, ωστόσο αποφάσισε πως αξίζει να ασχοληθεί με τρίχες και μάλιστα με τρίχες αρχείου, πράγμα σχετικά δύσκολο, καθώς οι τρίχες δεν συνηθίζεται να αρχειοθετούνται.

Όρεξη όμως να χεις!

Έψαξε που λέτε ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ – Αντώναρος και βρήκε φωτογραφία αρχείου με τον Μητσοτάκη στο συντονιστικό κέντρο και δεν σας είπα και το καλύτερο! Η φωτογραφία αρχείου, έγραφε πως ήταν φωτογραφία αρχείου!

Έλα όμως που ο Αντώναρος, έκανε πως δεν κατάλαβε, εφόσον είχε βαλθεί να ασχοληθεί με τρίχες! Τέτοιες βαθύτερες επιθυμίες δεν τις ανακόπτεις, έγραψε που λέτε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ψέματα. Τρίτη 15.30 ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στο Μαξίμου, παρουσιάζοντας το my health.
Είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ. Τέσσερις ώρες αργότερα -υποτίθεται- ότι πάει στο συντονιστικό για την πυρκαγιά. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦAΝΕΣΤΑΤΑ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ.» Παρακάτω ο σκεπτόμενος Αντώναρος καταλήγει: Να του φύτρωσαν τα γένια σε τέσσερις ώρες;»

Σας υπενθυμίζω πως ο ανώτερος συλλογισμός Αντώναρου, βασίστηκε σε μια φωτογραφία που έγραφε κάτω αριστερά «φωτογραφία αρχείου», πιο αποτυχημένη τρολιά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει!
Βρήκα μάλιστα πως η απάντηση του Δημήτρη Τσιόδρα διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, παραήταν σοβαρή καθώς έγραψε: «Επειδή κάποια «λαγωνικά» κάνουν συγκρίσεις με φωτό του ΠΘ από το Κέντρο Επιχειρήσεων, καμία φωτό δεν εστάλη από τη χθεσινή σύσκεψη. Ούτε πλάνα, παρότι ενημερώθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι κι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει. Κάποιοι έβαλαν φωτό αρχείου. Ας κάνουν κράτει λοιπόν οι Κλουζό».

Στη θέση του Δημήτρη Τσιόδρα θα απαντούσα με παιδικές φωτογραφίες του Πρωθυπουργού από το νηπιαγωγείο κατά προτίμηση ή σε παιδική χαρά και δίπλα θα έβαζα σημερινές που είναι Πρωθυπουργός στο Μαξίμου με λεζάντα: «Πότε πρόλαβε να μεγαλώσει;»

Όμως ο Αντώναρος μάλλον δεν καταλαβαίνει το εκούσιο χιούμορ, καθώς ο ίδιος επιδίδεται αποκλειστικά στο ακούσιο!

Σήμερα σας έβαλα και μια ωραία του φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος, από παλαιότερες διακοπές σε πισίνα όπου επιπλέει ευτυχισμένος, αν και ομολογώ πως αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ και μιας άλλης που προσφάτως είχε δημοσιεύσει. Εκεί απεικονιζόταν, λίγο καπνιστός σολομός από το φτωχό πιάτο αυτού του  λάτρη της καλής ζωής, που ακούει στο όνομα Ευάγγελος Αντώναρος !
Όταν έχεις γίνει τόσο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αριστερός, είναι βέβαια λογικό να σε απασχολούν οι γλυκιές απλότητες της καθημερινότητας και να ξεχνάς ή μάλλον να διαλέγεις να ξεχνάς την τραγική παράσταση του Τσίπρα και της παρέας του στο Κέντρο Επιχειρήσεων όταν καιγόταν το Μάτι. Εκεί βλέπετε υπήρχαν κάμερες την ώρα της φωτιάς, αρκετή ώρα και σε ζωντανή σύνδεση μάλιστα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια διάρκεια καθώς ο σκοπός ήταν να φανεί live πως η κυβέρνηση «δε γνώριζε» για την τραγωδία.

Ας πάρουμε μια ανάσα

Το πέμπτο εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε τουλάχιστον και έλαβε χώρα στο φιλόξενο χώρο του Camping Ροβιές, στη Βόρεια Εύβοια, πριν τις φωτιές και δεν το γράφω κοροϊδευτικά, πραγματικά ευτυχώς που πρόλαβαν. Ποιος μπορεί να θέλει να βρεθεί σε μια εκδήλωση σε πύρινο εφιάλτη; Πρέπει να είσαι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης για να γράφεις κακίες και νοσηρότητες  για τις φωτιές  όπως  Karma is a bitch και έπειτα να τις μαζεύεις. Πάλι λοιπόν καλά που τα κατάφεραν, αν και χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνει «εναλλακτικό camping»… Τι εναλλακτικό μπορείς να κάνεις στην κατασκήνωση όπου τα δεδομένα είναι γνωστά: Σκοινί, τέντα, κουνούπια, sleeping bag, χημική τουαλέτα.

Να μην ανάψεις φιδάκι το βράδυ για να δεις ποιο ζωύφιο θα σε τσιμπήσει πρώτο;

Και του χρόνου λοιπόν πιο εναλλακτικά και πάντα με ασφάλεια για όλους!

Πηγή: afteroffice.gr