Δεν είναι αποκύημα φαντασίας
Η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix “Sex/Life”, με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή ηθοποιό Σάρα Σάχι, έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στην πλατφόρμα και όπως προδίδει ο τίτλος, περιστρέφεται γύρω από το σεξ και πιο συγκεκριμένα στην ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, ρίχοντας μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.

Το Sex/Life βρίσκεται στο Top 10 του Netflix σε πολλές χώρες αυτή τη στιγμή και η σειρά αντλεί στοιχεία από το βιβλίο “44 Chapters About 4 Men” της BB Easton.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι όσα περιγράφονται τόσο στο βιβλίο, όσο και στη σειρά, δεν αποτελούν αποκύημα της φαντασίας, αλλά πραγματικότητα!

Sex/Life

SEX/LIFE (L to R) ADAM DEMOS as BRAD SIMON and SARAH SHAHI as BILLIE CONNELLY in episode 101 of SEX/LIFE Cr. AMANDA MATLOVICH/NETFLIX © 2021
Στην υπόθεση η Μπίλι Κόνελι (Σάρα Σάχι) δεν ήταν πάντα μια σύζυγος και μητέρα που ασχολούνταν με τα οικιακά. Προτού παντρευτεί τον στοργικό και αξιόπιστο Κούπερ (Μάικ Βόγκελ) και μετακομίσει στο Κονέκτικατ, η Μπίλι ήταν μια ατίθαση κοπέλα που ζούσε στη Νέα Υόρκη με την κολλητή της τη Σάσα (Μάργκαρετ Οντέτ), που εργαζόταν πολύ και που “έπαιζε” ακόμα πιο πολύ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα