Η δεύτερη σεζόν του ισραηλινού θρίλερ κρύβει πολλές εκπλήξεις – Ιρανοί, Ισραηλινοί και Έλληνες ηθοποιοί θα αποτελούν το καστ
Στην δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου ισραηλινού θρίλερ «Tehran» θα συμμετάσχει η Γκλεν Κλόουζ.

Η ηθοποιός, που έχει κερδίσει με τις ερμηνείες της πολλές υποψηφιότητες για Academy Awards δέχτηκε την πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στην δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας της Apple TV Plus. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να υποδυθεί μία Βρετανή γυναίκα, που ζει στην Τεχεράνη, την Marjan Montazeri, γύρω από την οποία θα εκτυλίσσεται η ιστορία της δεύτερης σεζόν.

Στην σειρά μαζί της θα συμμετέχουν και οι Shaun Toub ως επικεφαλής των εσωτερικών ερευνών στο Σώμα της Ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς με το όνομα Φαράζ και ο Shervin Alenabi ως ο Μιλάντ, ένας νεαρός χάκερ και παραβάτης του νόμου από το Ιράν.

Η πρώτη σεζόν της σειράς, η οποία διηγούνταν την ιστορία μίας νεαρής μυστικής πράκτορα, που βρισκόταν σε μυστική αποστολή στην Τεχεράνη, γυρίστηκε στην Αθήνα, με πλήθος Ελλήνων, Ισραηλινών και Ιρανών ηθοποιών. Η μαγνητοσκόπηση και της δεύτερης σεζόν προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί επίσης στην Ελλάδα και θα είναι έτοιμη εώς το 2022.

Βέβαια, η εταιρεία παραγωγής έχει να αντιμετωπίσει μία συνεχιζόμενη νομική διαμάχη σχετικά με τα κεφάλαια που διατέθηκαν στον ισραηλινό, δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ΚΑΝ (όπου και προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά) τον περασμένο Ιούνιο για την παραγωγή μίας σειράς στο ξωτερικό, όμως τα γυρίσματα δεν θα επηρεαστούν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα