«Ξαφνικά τώρα να μη μπορείς να πεις και τη γνώμη σου», είπε η παρουσιάστρια
Η Φαίη Σκορδά βρήκε την ευκαιρία να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από το Πρωινό, ρίχνοντας τα καρφιά της στον Snik για το ξέσπασμα που και εκείνος έκανε μέσα από τα social media κατά της εκπομπής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο Πρωινό της Δευτέρας, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από live του Snik στο Instagram και αναφέρθηκε ότι ο ίδιος πέρασε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Τζια με μία αεροσυνοδό, που ονομάζεται Νάνσυ. Ο τραγουδιστής, που πληροφορήθηκε για αυτό το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά, έγινε έξαλλος και ξέσπασε κατά της εκπομπής μέσα από το Instagram του.
Τo πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά ανέφερε τα εξής: «Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα