Η άρτια εμφάνιση της 18χρονης, η επιστροφή της Ελενας Παπαρίζου στον… τόπο του «εγκλήματος» και οι χώρες που προκρίθηκαν  – Δείτε όλα τα βίντεο της βραδιάς του β’ ημιτελικού
Η Ελλάδα είναι στον τελικό της Eurovision! Η Στεφανία προκρίθηκε άξια με μία υπέροχη ερμηνεία και το «Last Dance» και θα είναι στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ρότερνταμ! Μπράβο στο υπέροχο κορίτσι, μπράβο στην ελληνική συμμετοχή.

Μαζί με την Ελλάδα, από τον Β’ ημιτελικό προκρίθηκαν εννέα ακόμη χώρες και συγκεκριμένα οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φινλανδία.

Η Στεφανία τα κατάφερε, εντυπωσίασε και έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Μετά τον ημιτελικό στις οθόνες εμφανίστηκε η Ελενα Παπαρίζου, η δική μας νικήτρια του 2005, η οποία έδωσε συνέντευξη και μας θύμισε τον ελληνικό θρίαμβο με το «My number One».

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού
Με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους κατοίκους της Κορινθίας λόγω των πυρκαγιών ξεκίνησε η μετάδοση του Β Ημιτελικού του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης με ευπρέπεια και συστολή απέναντι σε μία βαριά επικαιρότητα λόγω της δραματικής κατάστασης με τις μεγάλες φωτιές να κατακαίνε περιουσίες και δάση έκαναν μία εισαγωγή χαμηλών τόνων ως όφειλαν. Στη συνέχεια αφιέρωσαν την αποψινή προσπάθεια της ελληνικής αποστολής στον Αγάθωνα, ο οποίος είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό και ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020.

Πρώτη συμμετοχή αυτή του Σαν Μαρίνο
με ένα τραγούδι που αν και είχε ως τίτλο την «Adrenalina», δεν την… ανέβασε όσο θα περίμενε κάποιος…

Ακολούθησε η Εστονία, με ερμηνευτή τον πιο σέξι άνδρα της χώρας, με απλή λιτή εμφάνιση μεταξύ μπαλάντας και slow dance ερμηνεία.

Η Τσεχία σε χορευτικούς ρυθμούς και απλότητα στην σκηνική εμφάνιση δεν έκανε την διαφορά.

Η Στεφανία εμφανίστηκε τέταρτη στη σειρά και ήταν πραγματικά λαμπερή και εντυπωσιακή. Η ερμηνεία της με το «Last Dance» ήταν άρτια και η υπεροχή της εμφανής. Ακολούθησε μία μπαλάντα από την Αυστρία κι ένα χορευτικό κομμάτι από την Πολωνία.

Η Μολδαβία με εντυπωσιακή εκπρόσωπο με πολύ καλή φωνή, είχε τραγούδι αρκετά ρυθμικό με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η συμμετοχή της Ισλανδίας λόγω κρουσμάτων covid 19 δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στη σκηνή και προβλήθηκε το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της. Η υποδοχή στην αρένα ήταν εντυπωσιακή σύμφωνα με τον Γ. Καπουτζίδη.

Η Σερβία είχε άρωμα θηλυκό με τρία εντυπωσιακά κορίτσια τις «Hurricane». Πολύ μαλλί, το οποίο επισημάνθηκε, πανέμορφες και οι τρεις, έβαλαν φωτιά στη σκηνή και δικαιολογημένα. Εκρηκτική εμφάνιση.

Σε αντίθεση με την Γεωργία η οποία επέλεξε μπαλάντα νανούρισμα πιο αργό κι από το τραμ…

Η Αλβανία συμμετείχε με την Αντζελα Περιστέρη η οποία εμφανίστηκε μόνη της στην σκηνή με αμφίεση J LO ενώ η Πορτογαλία είχε την πιο ιδιαίτερη και τρυφερή ερμηνεία της βραδιάς με υπέροχο κομμάτι και φωνή του τραγουδιστή.

Ωραία ερμηνεία από την Βουλγαρία, με μία διαφορετική μπαλάντα και νεαρή ερμηνεύτρια.

Το ροκ που έλειπε από την διοργάνωση το έφερε η Φινλανδία και το στάδιο σείστηκε όπως περιέγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης και είναι λογικό.

Η Λετονία είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ζαλιστικά εφέ. Η φωνή της ερμηνεύτριας πολύ καλή αλλά το κομμάτι δύσκολο.

Μπαλάντα αδιάφορη από την Ελβετία αλλά θερμή υποδοχή από το κοινό.

Τελευταία συμμετοχή αυτή της Δανίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα