Ενημέρωση, επικαιρότητα και ψυχαγωγία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου
O Alpha κρατάει σταθερά τα ηνία του Σαββατοκύριακου, με τέσσερις εκπομπές από το πρόγραμμά του να ξεχωρίζουν στις καρδιές και τα τηλεκοντρόλ του τηλεοπτικού κοινού γι’ ακόμα μια φορά στις 8 και 9 Μαΐου. Ενημέρωση, επικαιρότητα και ψυχαγωγία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου, ενώ αποτελούν την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού.

Ο «Οδηγός Καλής Ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήρθε πρώτος στο δυναμικό κοινό στη ζώνη προβολής του το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν πρώτη στο 18-54 με 15%.

ΟΔΗΓΟΣ_ΚΑΛΗΣ_ΖΩΗΣ_ΠΡΩΤΙΑ

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» παίρνει τη σκυτάλη και μαζί και τα ηνία της infotainment συντροφιάς του Σαββατοκύριακου. Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του έκανε κατά μέσο όρο το Σαββατοκύριακο 22.8% στο σύνολο του κοινού και 20.7% στο δυναμικό κοινό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο το Σαββατοκύριακο, 1.207.000 τηλεθεατές.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ_ΜΕ_ΤΟΝ_ΜΑΝΕΣΗ_ΠΡΩΤΙΑ

Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις επικαιρότητα και χιούμορ με τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της να κερδίζουν τα πρωτεία στην τηλεθέαση σημειώνοντας κατά μέσο όρο 18.5% στο σύνολο του κοινού και 16.1% στο δυναμικό. Το «Καλύτερα δε γίνεται» παρακολούθησαν έστω για 1’ το Σαββατοκύριακο, 1.571.000 τηλεθεατές.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ_ΔΕ_ΓΙΝΕΤΑΙ_ΠΡΩΤΙΑ

Το new entry στην ψυχαγωγία του Σαββατόβραδου, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του. «Η Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο σε ρόλο παρουσιαστή και την Άννα Πρέλεβιτς στο πλευρό του, έχει ξεχωρίσει στους πίνακες της τηλεθέασης και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού ήρθε πρώτο στο δυναμικό κοινό με 16.5%. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha παρακολούθησαν έστω για 1’, 1.163.000 τηλεθεατές.

ΤΕΛΕΙΑ_ΑΠΟΔΡΑΣΗ_ΠΡΩΤΙΑ

Πηγή: Πρώτο Θέμα