Ευγνώμων για το τέταρτο παιδί της είναι η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για την καθημερινότητά της με το αγόρι που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλιας.

Μιλώντας στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη αναφέρθηκε στη βοήθεια που έχει από τον κ. Κικίλια, εξαίροντας τις ικανότητές του στην αλλαγή πάνας!

«Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό» επισήμανε και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

Πηγή: newsbeast