Για να αποφευχθούν οι συνωστισμοί, το Μέγαρο Μαξίμου τήρησε αυστηρό πρωτόκολλο και οι προσκλήσεις δεν ξεπέρασαν τις τριάντα
Ο κακός χαμός έγινε για το ποιος θα παραβρεθεί στην πρόσφατη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να αποφευχθούν οι συνωστισμοί, το Μέγαρο Μαξίμου τήρησε αυστηρό πρωτόκολλο και οι προσκλήσεις δεν ξεπέρασαν τις τριάντα. Με προσκεκλημένους τους βουλευτές των νομών Δράμας, Πέλλας και Α΄ Θεσσαλονίκης, που αφορούν στα έργα που ανακοινώθηκαν.

Όσο για τις απουσίες των δύο βουλευτών της Θεσσαλονίκης (Ράπτη και Ευθυμίου) ήταν δικαιολογημένες. Στο μεταξύ, μη νομίζετε ότι επειδή η πανδημία επισκιάζει τα πάντα δεν γίνονται σκέψεις για ενίσχυση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στη Θεσσαλονίκη. Κρατήστε λοιπόν τρία ονόματα: Μαρία Σπυράκη, Θανάσης Εξαδάκτυλος και Νίκος Παπαϊωάννου. Για την ευρωβουλευτή όλα θα εξαρτηθούν από τον χρόνο των εκλογών, ενώ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου το σκέφτεται σοβαρά και ο πρύτανης προσανατολίζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στο ΑΠΘ.

Πηγή: PARAPOLITIKA.gr