Με ένα ευρηματικό meme και ένα στιγμιότυπο από τη δημοφιλή γαλλική σειρά «Λουπέν» σχολίασε ο λογαριασμός του Netflix στην Ελλάδα την Τσικνοπέμπτη.

Η διαχείριση των social media για τον ψηφιακό κολοσσό φαίνεται πως αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας για το Netflix. Τόσο ο κεντρικός λογαριασμός όσο όμως και τα προφίλ ανά τον κόσμο φροντίζουν, πέραν της ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα, να σχολιάζουν ευρηματικά την επικαιρότητα.

«Λουπέν» και η σούβλα με τον γύρο στο Twitter του Netflix

Εν όψει λοιπόν της Τσικνοπέμπτης, ο λογαριασμός του Netflix επιστράτευσε μια κλασική φωτογραφία της γαλλικής σειράς μυστηρίου, Λουπέν. Πρόκειται για το στιγμιότυπο όπου ο πρωταγωνιστής, Ασάν Ντιόπ, βρίσκεται μπροστά στην προθήκη με το περιδέραιο της Μαρίας Αντουανέτας, απ’ όπου ξεκινά όλη η πλοκή.
Αντί του κολιέ βέβαια, μέσα από τη γυάλα, σε περίοπτη θέση στο Μουσείο του Λούβρου βρίσκεται μια χορταστική, «μπαμπάτσικη» σούβλα με γύρο. Πάνω από τη φωτογραφία, ο διαχειριστής του λογαριασμού του Netflix σχολιάζει: «Εγώ περιμένοντας το βραδάκι».

Τι γνωρίζουμε για τη συνέχεια του «Λουπέν» στο Netflix
Και μια και αναφερθήκαμε στο «Λουπέν», τη σειρά που έσπασε όλα τα ρεκόρ με περισσότερους από 70 εκατομμύρια θεατές τον πρώτο μήνα προβολής της στο Netflix, πρέπει να σημειώσουμε πως το δεύτερο μέρος της πρώτης σεζόν θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι. Όπως έχει γίνει άλλωστε γνωστό, τα γυρίσματα για αυτό το δεύτερο μέρος έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρονται άλλωστε ήδη στη δεύτερη σεζόν, με τον παραγωγό της σειράς να σχεδιάζει την «είσοδο» στη σειρά (δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο) του Σέρλοκ Χολμς.

Ο συγγραφέας Μαρίς Λεμπλάν, ο «πατέρας» του Αρσέν Λουπέν, έχει άλλωστε φέρει αντιμέτωπο τον εκλεπτυσμένο λωποδύτη με τον Βρετανό ντέτεκτιβ σε κάποιο από τα βιβλία του.

Πηγή: iefimerida