Καθώς συνεχίζεται η διαδικασία των bootcamp στο MasterChef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει τους διαγωνιζόμενους, όσο μαγειρεύουν για μια θέση στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Φαίνεται πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τους αγαπημένους των παικτών στο MasterChef 5, κάτι που αποδεικνύεται και από το σημερινό επεισόδιο. Ένας από τους διαγωνιζόμενους ανάμεσα στους 13 που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά, ζήτησε να έρθει στον πάγκο του ο κ. Κουτσόπουλος.

Ο ερωτευμένος διαγωνιζόμενος του MasterChef 5

Στον ίδιο πάγκο βρέθηκε ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος είχε «μείνει» στους κριτές για τις δηλώσεις του πως το τρόπαιο του MasterChef 5 θα πρέπει να αναγράφει το όνομά του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμόταν πως ο διαγωνιζόμενος του είχε μιλήσει για την αγαπημένη του και πόσο θα του έλειπε αν έμπαινε στο παιχνίδι.

«Η μαγειρική είναι ήδη στη ζωή μου, η άλλη πρέπει να μας πει κι ένα “ναι”» σχολίασε ο παίκτης που ωστόσο πρόσθεσε αστειευόμενος: «Δεν τα λέω και πολύ γιατί βλέπει και ο πεθερός τώρα και…».

Βίντεο: Η παρολίγον πρόταση γάμου on air
Στο σημείο εκείνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. Πρότεινε στον παίκτη να κάνει πρόταση γάμου από τηλεοράσεως στην αγαπημένη του. «Όχι, όχι είναι νωρίς ακόμη, είναι νωρίς» απάντησε ο παίκτης.

Ωστόσο, ο κριτής του MasterChef 5 επέμεινε, τονίζοντας πως αν δεν πάει καλά, θα ζητήσει από την παραγωγή να κόψει το στιγμιότυπο στο μοντάζ. «Θες να γονατίσεις μπροστά της με τη σφυρίδα;» πρόσθεσε αστειευόμενος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Πηγή: iefimerida