Αύριο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο MEGA – Οι τρεις γιοι του Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου υποδέχονται αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους του αξέχαστου βάρδου του λαϊκού τραγουδιού
Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου, με ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο MEGA.

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

Μία ημέρα πριν την προβολή της εκπομπής, δείτε δύο μουσικά αποσπάσματα από τα τραγούδια «Της γυναίκας η καρδιά» και «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

O Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Πηγή: PARAPOLITIKA.gr