Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, οι παίκτες της Football League ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να δοθεί άμεση λύση για την έναρξη του πρωταθλήματος, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό.

Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας. Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε.

Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας.

Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα» αναφέρει το μήνυμα των παικτών.

Να υπενθυμιστεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο ΠΣΑΠ προέτρεψε τη διοργανώτρια αρχή να προσφύγουν από κοινού στο ΣτΕ, ούτως ώστε να ακυρωθεί η ΚΥΑ και να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή για την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: naftemporiki.gr