Εξιτήριο από το μαιευτήριο παίρνει σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίκλιας, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Pop Up» αποκάλυψε ότι η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο, καθώς είχε δύσκολο τοκετό και όλο αυτό το διάστημα οι γιατροί ήθελαν να προσέχουν τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι της.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε εκείνη θηλάζει το μικρό μωράκι της, το οποίο είναι σε άψογη κατάσταση όπως και η μαμά του. Σε λίγη ώρα η αγαπημένη μας Τζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με το μωράκι τους αγκαλιά βγαίνουν από το μαιευτήριο, προκειμένου να πάνε στο σπίτι τους. Μιλήσαμε λίγο έτσι με το περιβάλλον, με τους γονείς κλπ και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Βλέπουμε το πρώτο post της Τζένης στο Instagram με το ζιπουνάκι, με το οποίο η Τζένη δίνει το σύνθημα για την πρώτη έξοδο του μωρού. 25 Δεκεμβρίου γεννήθηκε ο μικρός Κικίλιας, ο τζούνιορ Κικίλιας.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό όμως όλα πήγανε πάρα πολύ καλά. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη Τζένη και στο μωράκι από τους γιατρούς και γι’ αυτό έμειναν για να είναι φροντισμένοι και να τους παρακολουθούν οι γιατροί τους.

Όλα είναι άψογα, σε άψογη κατάσταση. Η Τζένη ευχαριστεί πάντα τον Θεό και αυτή τη φορά που της έδωσε και τη δύναμη και πήγαν όλα κατ’ ευχήν, είναι συγκινημένη, φορτισμένη συναισθηματικά, είναι τρισευτυχισμένη και ευγνώμων  που είναι δίπλα της παρά το φόρτο εργασίας και τη μεγάλη ευθύνη που έχει αυτή την περίοδο ο Βασίλης Κικίλιας. Είναι συνέχεια κοντά τους και στον μπέμπη και στην Τζένη. Σήμερα θα βγουν και θα πάνε στο σπίτι τους», είπε χαρακτηριστικά  η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: govastileto.gr