Μεγάλη Βρετανία: Η νέα κάρτα από τη Lanistar για πιο ασφαλείς online συναλλαγές

Την περίοδο του Lockdown όταν οι βρετανοί τα περισσότερα τους ψώνια κάνουν μέσω διαδικτύου έρχεται η νέα “Η πιο ασφαλής κάρτα του κόσμου” για να τους προστατέψει από τις απάτες κατά των συναλλαγών.

Lanister λέει ότι οι κωδικοί μιας χρήσης θα σταματήσουν τις διαδικτυακές απάτες.

Το πρόβλημα σήμερα κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία £620 εκατομμύρια το χρόνο. Όμως ο ιδρυτής της εταιρείας λέει ότι τώρα οι βρετανοί θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με ασφάλεια.

Η εταιρεία έχει εισάγει στην αγορά καινοτομία στον τομέα των τραπεζικών προϊόντων με τη μορφή της Volt Card η οποία διαθέτει ψηφιακό πληκτρολόγιο και οθόνη και περιέχει πολλαπλές επιμέρους κάρτες που μπορoύν να χρησιμοποιηθούν μέσα από τη Volt Card.

Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παράγουν μόνοι τους τους κωδικούς οι οποίοι λήγουν μετά από μια χρήση.

Ο κύριος Kiziloz: “Το σχεδιάζουμε εδώ και έναν χρόνο, γι’αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος να παρουσιάσω τη Lanistar στον κόσμο για να αλλάξει το τοπίο της πληροφοριακής χρηματοοικονομικής και να προσφέρει στους καταναλωτές μια ασφαλής και πιο ποιοτική εμπειρία στον χώρο της κατανάλωσης.

Είναι το πρώτο βήμα στην πορεία προς το στόχο μας να φτάσουμε στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου λιρών και να σπάσουμε ρεκόρ στον τομέα μας και ανυπομονούμε να διευρύνουμε τη βάση δεδομένων των χρηστών μας στα πλαίσια της έναρξης της κυκλοφορίας των καρτών μας στις αρχές του 2021.”

Η Lanistar είναι μια εναλλακτική τραπεζική που αναμένεται να φέρει επανάσταση στην τρόπο που οι πελάτες διαχειρίζονται τα χρήματά τους μέσα από τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.