Ηγουμενίτσα: Χειροπέδες σε 52χρονο – Μετέφερε πάνω από 80 κιλά κάνναβης (βίντεο)

Σε χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπεσε ένας 52χρονος άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης στην Ηγουμενίτσα, καθώς μετέφερε πάνω από 80 κιλά κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγούσε φορτηγό, εντός του οποίου είχε κρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην πλάτη των καθισμάτων και στο αμάξωμα του οχήματος 15 συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

– ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών
– το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ
– Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο
– κινητό τηλέφωνο

Δείτε το βίντεο από τις έρευνες

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ανωτέρω ποσότητα είχε παραλάβει προηγουμένως από άγνωστο άτομο, με σκοπό την περαιτέρω μεταφορά και παράδοση της.

Η σύλληψη του 52χρονου επετεύχθη στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων ναρκωτικών και διάχυσή τους στις εγχώριες παράνομες αγορές, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν μικτά συνεργεία επιτηρήσεως και ελέγχου σε σημεία της οριογραμμής Αλβανίας και Ελλάδας στο νόμο Θεσπρωτίας, από κοινού με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.