Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή από την Ελένη Ανδριανού, η οποία είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Η ίδια μέσω ανάρτησής στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε πως το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό συνεδρίασε χθες για το ζήτημα και υπήρξε ομόφωνη απόφαση να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ενώ ανάμεσα στις ποινές που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Μέσα από την εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας έχει αναφερθεί ήδη δυο φορές στο συγκεκριμένο θέμα. Την πρώτη φορά απολογήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα ξεκαθαρίζοντας πως ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός και πως η πράξη του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας είναι καταδικαστέα. Στην εκπομπή της Τρίτης, ο παρουσιαστής επανήλθε ζητώντας συγγνώμη.

«Το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.